Borbistro - Korytok & Falatok

Kortyok & falatok

Asztalfoglalás:
+36 30 203 0203
67

féle

BOR

16

féle

KÁVÉ

14

féle

PÁLINKA

11

féle

SONKA & SZALÁMI

Kínálatunk

Kínálatunkat a gasztronómia iránti kimeríthetetlen szenvedélyünk és elhivatottságunk inspirálta, legyen szó akár egy egyszerű reggeliről vagy a la carte vacsoráról, sonkákról és szalámikról, sajtokról és olajbogyókról, kávékról, borokról, pálinkákról és whiskykről vagy desszertekről, mi csak a minőségi produktumokban, termékekben és a színvonalas kiszolgálásban hiszünk.

SZENDVICSEK

Válaszd ki, az alábbiak közül, hogy milyen péksüteményben szeretné elfogyasztani:


Válaszd ki, hogy mivel töltsük meg a péksüteményedet:

CROISSANT

SONKÁK


SZALÁMIK


SAJTOK


OLAJBOGYÓ


KENYEREK

LEVES


ÍZELÍTŐ

Kínálatunkat folyamatosan változtatjuk, külföldi és a helyi termékek között.


SALÁTA


KLASSZIKUS


PIZZA


GYEREKEKNEK


PASTA


FASZENES GRILL


KÖRET, MÁRTÁS


DESSZERT

Köret módosításra nincs lehetőség.
Ételeink frissen készülnek, ezért forgalmasabb időszakokban kérjük türelmüket.

Az ételek allergén összetevőket tartalmazhatnak, ezekről érdeklődjön munkatársainknál. Áraink forintban értendők, bruttó egységárak és tartalmazzák az áfa mértékét.

BORBISTRO BLACK

Brazil, Guatemala, Uganda igazi olasz stílusú kávékeverék, amely magas minőségű, nyomon követhető (traceability project) kávékból készült. A nem túl sötét pörkölés eredményeként egy bársonyosan krémes, csokoládés, mogyorós ízű kévét kapunk. A tejcsokoládés és karamellás utóízt fogyasztás után még sokáig érezhetjük a szánkban.

BORBISTRO WHITE

42 coffee ajánlásával, 100% bio arabica válogatás, világos pörkölés.
25% Guatemala, 50% Brazil, 25% Ethiopia

SAJÁT BORAINK

Íze, zamata, kellemes, harmonikus, általában tésztaételekhez, salátákhoz, fehér húsokhoz és zöldségételekhez illenek inkább, vagy a kevésbé karakteres ízű sajtokhoz. Nyári meleg napokhoz szódavízzel hígítva kellemes üdítő italt nyerünk a száraz borból.

Cabernet Sauvignon fajtát tartalmazó rozébor, amely testesebb, hoszabban eltartható társainál. A bor zamatában a kékszőlő húsának íze és illata köszön vissza. Üdeségét egy kis maradék szénsav teszi teljessé. Szinte minden étel kisérőjeként ajánljuk, de önállóan is fogyasztható, friss, gyümölcsös, üdítő pezsgés, egy forró nyári nap estéjén tökéletes.

A belépő bor. A környékünkön termesztett fajták házasítása évjáratonként. Ízében piros bogyós gyümölcsök jutnak érvényre fűszeres aláfestéssel. Kacsa, sertés és marhasültek mellé, valamint érlelt sajtokhoz ajánljuk kisérőként.

BORÁSZ PARTNEREINK

Kézműves pincék, organikus borok

Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy e-mailben vagy fecebookon
történő foglalást nem áll módunkban felvenni!

BAJAI HALÉSZLÉ FRISSEN FŐZVE!

Bővebben

Felelősen gondolkodó tulajdonosként a munkaidőnk teljes egészében azzal telik, hogy a legjobbat nyújtsuk Önök felé!