KÍNÁLATUNK

Kínálatunk

Kínálatunkat a gasztronómia iránti kimeríthetetlen szenvedélyünk és elhivatottságunk inspirálta, legyen szó akár egy egyszerű reggeliről vagy a la carte vacsoráról, sonkákról és szalámikról, sajtokról és olajbogyókról, kávékról, borokról, pálinkákról és whiskykről vagy desszertekről, mi csak a minőségi produktumokban, termékekben és a színvonalas kiszolgálásban hiszünk.

SZENDVICSEK

Válaszd ki, az alábbiak közül, hogy milyen péksüteményben szeretné elfogyasztani:


Válaszd ki, hogy mivel töltsük meg a péksüteményedet:

CROISSANT

SONKÁK


SZALÁMIK


SAJTOK


OLAJBOGYÓ


KENYEREK

Klasszikusok / THE CLASSICS


Saláták / Salad

A salátákhoz választható feltétek:


Gyerekeknek / Kid’s menu


Desszert / Dessert


Kínálatunkat folyamatosan változtatjuk, az olasz és a helyi termékek között. Olasz San Daniele szárított sonkái, tartományok szalámi válogatásai, ízesített és érlelt sajtok, olajbogyók kiséretében.

Ízelítők / Tastes


Pizzák


Tészták / Pasta


Faszénparázson sült ételek /
DISHES ON THE CHARCOAL GRILL


Köretek / Garnishes

BORBISTRO BLACK

Brazil, Guatemala, Uganda igazi olasz stílusú kávékeverék, amely magas minőségű, nyomon követhető (traceability project) kávékból készült. A nem túl sötét pörkölés eredményeként egy bársonyosan krémes, csokoládés, mogyorós ízű kévét kapunk. A tejcsokoládés és karamellás utóízt fogyasztás után még sokáig érezhetjük a szánkban.

BORBISTRO WHITE

42 coffee ajánlásával, 100% bio arabica válogatás, világos pörkölés.
25% Guatemala, 50% Brazil, 25% Ethiopia

SAJÁT BORAINK

Íze, zamata, kellemes, harmonikus, általában tésztaételekhez, salátákhoz, fehér húsokhoz és zöldségételekhez illenek inkább, vagy a kevésbé karakteres ízű sajtokhoz. Nyári meleg napokhoz szódavízzel hígítva kellemes üdítő italt nyerünk a száraz borból.

Cabernet Sauvignon fajtát tartalmazó rozébor, amely testesebb, hoszabban eltartható társainál. A bor zamatában a kékszőlő húsának íze és illata köszön vissza. Üdeségét egy kis maradék szénsav teszi teljessé. Szinte minden étel kisérőjeként ajánljuk, de önállóan is fogyasztható, friss, gyümölcsös, üdítő pezsgés, egy forró nyári nap estéjén tökéletes.

A belépő bor. A környékünkön termesztett fajták házasítása évjáratonként. Ízében piros bogyós gyümölcsök jutnak érvényre fűszeres aláfestéssel. Kacsa, sertés és marhasültek mellé, valamint érlelt sajtokhoz ajánljuk kisérőként.

BORÁSZ PARTNEREINK

Kézműves pincék, organikus borok

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy éttermünkben bankkártyát nem tudunk elfogadni!
Megértésüket köszönjük!
Dear Guest, please be informed that we cannot take credit card.
Thank you for your kind understanding.

Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy e-mailben vagy fecebookon történő foglalás esetében mindenképpen tüntessenek fel egy kapcsolattartó telefonszámot is.